keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Kahvitauko mietteitä.


Pitkästä aikaa täällä. Eihän miulle sen erikoisempaa kuulu, kun aikaisemminkaan. Paitsi, että sain lääkityksen ahdistuksen ja masennuksen hoitoon. Ihan kai hyvä, vaikka nämä aloituksen oireet saa harkitsemaan, että lopettaisin välittömästi. Hirveää nälkää kokoajan. Tervetuloa +20kg. 
Mietin myös todella paljon, pitäisikö vain koittaa aloittaa nyt kunnolla urheilemaan, että ei ehkä tulisi niitä kiloja niin paljon, mutta sitten taas ahdistaa, että joutuisin pyytämään jotakuta katsomaan tyttöä sen aikaa jos haluan lenkille tai sitten joudun todella myöhään illalla tekemään jotain treeniä, kunhan saan tytön nukkumaan. Urheilu on meinaan asia mitä harrastan mieluiten täysin yksin, ilman että joudun ottamaan paineita muiden seurasta tai siitä, että treeni keskeytyy syyn x takia. 


Tuntuu myös, että skippaan nyt sitten tosi paljon aterioita, ihan vaan välttääkseni lisäkilot. Onhan noita kiloja jo entuudestaankin. En tarvitsisi yhtään lisää syitä inhota itseäni. Mutta sitten taas illat menee herkkuja syöden, kun päivällä on skipannut pari ateriaa. Pitäisi löytää joku ratkaisu tähänkin. Olisihan se helppoa jos joku sanoisi mitä syöt ja milloin syöt. 
Mutta ensi viikolla, kun saa taas kunnollisen arjen pyörimään, niin unohdan nämä kilojen ajattelutkin. Ehkä. 


Mutta muutenhan siis menee hyvin, on monta asiaa mistä olen iloinen ja mitä odotan innolla. Alina kasvaa hyvin ja on iloinen ja reipastunut tässä viimeisten kuukausien aikana melkolailla. Ja tällä reipastumisellanihan meinaan nyt sitä, että hän ei ole läheskään niin arkajalka kuin ennen, puhuu vieraimmillekkin ihmisille ja eritoten hän on reipastunut eläinten kohtaamisissa! Uskon, että tämä takaisin Joensuuhun muuttaminen, on tehnyt kuitenkin meille kummallekkin vain hyvää. 

Hassua, että elämä on mielestäni kuitenkin todella kivaa ja moni asia on hyvin ja silti elämä ahdistaa ja masentaa niin hemmetisti. Mutta uskon, että piaan tästä taas noustaan, ei tämä voi ikuisesti näin jatkua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti